Jürgen Angeler (1982)

Jürgen Angeler (1982)

Jürgen Angeler studerede kommunikation og mediedesign, hvilket lagde grunden til hans kunstneriske vej. I 2014 begyndte han at male professionelt og havde samme år sine første detagelser i udstillinger. Hans første soloudstilling fulgte i 2015. Siden da har han konstant udviklet sin teknik.

Adskillige udstillinger og workshops fulgte frem til i dag. Jürgen Angeler lægger særlig vægt på den frie udtryksevne, som det uformelle maleri tilbyder, en form for moderne kunst, der opstod i 1940’erne/1950’erne. Blandingen af ​​tilfældigheder (dryp-maling, udløsning af gummiskraber) og vilkårlighed (impulsindstilling) spiller en væsentlig rolle. I slutningen af ​​den kreative proces er der et færdigt maleri, der udtrykker den spænding, der er opbygget i processen.

Indtil videre har Jürgen Angeler haft succesfulde udstillinger i Tyskland, Italien og Østrig. Hans malerier er i samlinger i flere lande i Europa, USA og Japan.

Udvalg af udstillinger:

  •  Deltagelse med to malerier på “cosmo GRAFIE” i Rom, Italien. Kurateret af Eva Czerkl.
  • Deltagelse i Elledorado Art Charity på “Schwulen Museum, Berlin” (protektor: Claudia Roth, vicepræsident for den tyske forbundsdag).
  • Soloudstilling “Made in Germany”, i Kulturei Mainz (citadellet), Tyskland.

Kunstnerens historie

Jürgen Angeler er fuldtidskunstner og er født i Østrig i 1982. I dag bor han i nærheden af ​​München. I sine abstrakte malerier kombinerer han gummiskraberteknik og drypmaling, to populære teknikker inden for moderne kunst. Hans værker er skræddersyet til den moderne tidsånd. Jürgen Angeler er konstant optaget af den aktuelle udvikling inden for billedkunst og samfund. Mange års beskæftigelse med kunsthistorie og forskellige kunstneriske teknikker danner grundlaget for hans arbejde og dets konstante udvikling. Kunstnerens intention er at skabe udtryksfulde kunstværker i gallerikvalitet til dine lokaler, som svarer til den moderne tidsånd.

Se mere fra denne kunster