Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Bemærk at alle forretningsbetingelser der ikke er på dansk, er en automatisk computer oversættelse. Vi tager intet ansvar for forkert oversættelse og grammatiske fejl

  1. Bestilling:

Der kan bestilles varer / ydelser gennem Gauguin Trading Limited, Reg nr. 662107 (herefter benævnt Gauguin) via vores hjemmeside på gauguin.dk, eller ved personlig henvendelse på telefon eller e-mail. Angivne priser sælges typisk efter brugt momsreglerne og der kan derfor ikke fratrækkes moms i købsprisen. Hvorvidt der er afgift og moms vil være detaljeret angivet inden betaling.

  1. Betaling

Vi tilbyder i øjeblikket betaling via Dankort, VISA, Master Card eller ved netbankbetaling. Der bliver ikke trukket gebyr ved betaling med Dankort, danske kreditkort og ved netbankoverførsel. Ved betaling med internationalt kreditkort, VISA og Mastercard, trækkes 2,5% betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Gauguin eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varen afsendes fra Gauguin eller er udleveret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

  1. Levering

Levering sker efter aftale med kunden, ved webshop ordrer. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler i en ordre tilsendt fra os, bedes du kontakte os snarest muligt efter du har modtaget ordren.

Lagerstatus: Alle varer på Gauguin er lagervarer. Dog kan der godt opstå fejl i enkelte tilfælde, som gør at lageret ikke er 100 % korrekt opdateret. Er dette tilfældet vil du selvfølgelig blive kontaktet med det samme.

  1. Fragt

Det koster kr. 90 af få sendt en vare hos Gauguin. Alt billedkunst sendes i oprullet paprør, uden ramme, medmindre andet er angivet i beskrivelsen. Varer sendes fuldt forsikret og med tracking nummer Vælger du at vi skal opstramme dit billede på blindramme forlænges leveringstiden med 10 arbejdsdage. En blindramme er et håndlavet bestillingsvare og der er således ikke fortrydelsesret på rammen. Billeder større end 90 x 60 cm monteret på blindramme, sendes ikke, kun afhentning.

  1. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

  1. Garanti

Der ydes 2 års garanti på alt vores kunst. Ved brug af garantien/reklamationsret skal du kontakte Gauguin på mail eller telefon.

Garantien dækker ikke fejl og skader, som ikke skyldes fabrikations- og materialefejl. Garantien dækker altid for ægthed af varen.

  1. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret på køb på varer, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til Gauguin Trading Limited, Reg nr. 662107 Henningsens Alle 33, 2900 Hellerup. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, og du skal oplyse det fakturanummer, som du finder på din faktura.

Vi vil gerne opfordre dig til at benytte standardfortrydelsesformular. Den finder du nedenfor i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Derfor opfordrer vi til, at du sender varen som ”pakkepost”, da du så får mulighed for at spore pakken, i tilfælde af at leverancen forsinkes eller forsvinder for Post Danmark. Ved ”pakkepost” er der samtidig mulighed for erstatningskrav mod Post Danmark, hvis pakken skulle forsvinde. Sendes varen som ”brev”, er der ingen sporingsmulighed og ingen mulighed for erstatningskrav.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer som er fremstillet som en bestillingsvare, f.eks. ramme til et maleri er undtaget fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis hele det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Gauguin Trading Limited, Henningsens Alle 33, 2900 Hellerup

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Gauguin Trading Limited, Henningsens Alle 33, 2900 Hellerup

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn(e):

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges

Erhvervskunder:

For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt mellem kunden og Gauguin. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

  1. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i forretningsbetingelser. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem. På Gauguin kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

  1. Lovvalg og værneting

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.