Alex Meli. (1984)

Kunstner med et stigende ry, har allerede deltaget i flere solo- og gruppeudstillinger i Milano. Han udstiller i øjeblikket i Milano, Firenze, Mantua, Cremona, Venedig, Torino og i Tyskland (hvor han vækker stor interesse). I oktober var han på ArteParma i London og i december på Arte Pavia.

Stilen på hans værker er enkel og perfekt på samme tid. Den rækkefølge, han skaber i rummet, udtrykker begrebet kontrol og magt som en deus ex machina af elementer.

Hans værker er virkelig innovative. Knopperne, der kommer ud af lærredskonstruktionen, ser ud til at repræsentere essensen, der kommer indefra og ud og bryder den bidimensionalitet, som vi alle er vant til.

I løbet af sin kunstneriske produktion har Alex Meli dedikeret sig til kunsten gennem sine utallige former skabt med en innovativ metode, som placerer ham som en af ​​de mest originale kunstnere, hvor han mest bruger nitter og efterfølgende andre genstande, f.eks. LED lys, der synes at give liv til hans værker.

Gennem et plan, linjer, geometriske eller snoede former skaber det en lille verden, hvor alt bliver virkeligt, hvor kompleksitet forvandles til kunst.

Se mere fra denne kunster